Who am I?

Who am I?

Navn: Maja Holm
Alder: 16 år
Højde: ca. 170 cm.

Moi

Moi

Hvorfor lige en blog?: Tja… Hvorfor opretter jeg en blog? Det er i øjeblikket rigtig udbredt med alle disse blogs, og det er blevet super mainstream at oprette blogs. Men så er jeg vel mainstream.
Jeg er oprettet min blog, fordi jeg i noget tid har haft en instagram – som i kan finde HER – hvor jeg har lagt billeder op af mig selv, min træning, mad, motivation, tøj, venner og alt der imellem. Jeg har i den tid jeg har haft instagram tabt mig 9.5 kg og jeg har fået mange spørgsmål omkring hvad jeg spiser, hvordan min træning ser ud osv. Det har været besværligt at svare hver enkel person, og jeg har derfor valgt at lave denne blog.

PicMonkey Collage

Øverste billeder – Nu
Nederste billeder – Før
– Samme jeans.

Hvilken slags blog?: Min blog kommer som sagt til at handle om fitness, motivation og konceptet ”clean eating”, da det er det jeg er førhen er blevet spurgt til råds om.
Selvom motion og en sund kost er det jeg går mest op i for tiden, er det ikke det eneste jeg vil blogge om. Tøj og make-up er også to vigtige punkter for mig. Kroppen skal se godt ud, og det må resten så sandelig også gerne gøre. – Sådan lidt Sandra Willer agtigt, men med mere vægt på en sund livsstil.
Jeg vil fortælle jer hvordan jeg er kommet til hvor jeg er, og hvad der motivere mig.
Jeg håber i vil læse med, og sprede budskabet om min blog. TAK!

485643_591387850886269_1264661420_n

I må meget gerne stille mig spørgsmål, og jeg vil med glæder svare på dem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Who am I?