Bloglovin'

Dagens træning 1#

Min træning idag blev sen, da jeg skulle hjælpe min mor med rengøring af huset og fordi først fik lettet min store numse væk fra computeren kl. 18.30. Min træning har bestået af 1 times træning i fitness centeret.
Jeg startede med at cykle op til motionscenteret, som ligger ca. 3 km fra hvor jeg bor. Da jeg kom frem startede jeg ud med at løbe ca. 20 minutter på løbebåndet, herefter trænede jeg leg, lår og balder, da det er det jeg har mest fokus på i øjeblikket. Oooooog, en cykeltur hjem igen.

Min aftensmad idag bestod af lidt tomater, rød peber, kogt blomkål, en ikke så lækker advokado og et stykke knækbrød med et kogt æg oven på. Ved siden af drak jeg et glad vand og en kop grøn the, da det skulle øge ens forbrænding – which is good!
Alt det spiste jeg imens jeg så Pretty Little Liars, for c’mon, hvem elsker ikke PLL? Og det siges at den bedste efterforbrænding, sker ved at man sætte sig hen og slapper af – so that’s what I did..

PicMonkey Collage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu vil jeg så småt begynde at gøre mig klar til at gå i seng, da jeg skal op klokken 6.00 imorgen, fordi jeg skal på arbejde klokken 7.00. GODNAT!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloglovin'