Min dag 1# + Dagens træning 3#

Ugens træning 1#

Jeg laver super mange indlægs der handler om træning, I know.. Men dagens indlæg om træning, er e opsummering af min ugentlige træning.

I mandags var jeg i motionscenter i ca. en time hvor jeg løb 3 km på løbebåndet, samt styrke træning efterfølgende.
Tirsdag løb jeg 5.5 km, hvilket jeg også gjorde onsdag. Torsdag blev min hviledag, da min veninde havde overnattet hos mig, og tog sent hjem. Fredag tog jeg en lidt længere tur end normalt på 7.5 km, men det skadede bestemt ikke, da jeg igen fandt ud af hvor sjovt og hyggeligt det er at løbe de lange ture.
Lørdag – det vil sige igår 😉 – skulle jeg på arbejde fra klokken 12 til 16.30. Jeg valgte at cykle de 11.5 km der er hjem fra mit arbejde, og min kæreste havde mig med på slæb, da han er i meget bedre form end jeg. Han har overnattet hos mig til idag, hvor jeg kørte med min mor på lossepladsen, og løb hjem derfra – 11.2 km, i 21 graders varme.. SÅDAN!
Det er alt for lang tid siden jeg har løbet så lang end tur, men det var dejligt da jeg endelig kom hjem.

Skærmbillede 2013-07-07 kl. 16.46.56

Nu vil jeg smække mine udmattede ben op på sofaen og se en film med min familie.
Jeg er ikke sikker på hvilken form for træning jeg laver i morgen, måske en tur i motionscenteret? Jeg skal ihvertfald give den gas de sidste 2 dage, inden jeg smutter til Spanien på ferie 🙂

tumblr_lwmbyqAaNc1r8hn46o1_400

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min dag 1# + Dagens træning 3#